Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP’li Muharrem İnce’yi rezil etti

Çorlu mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan görüntülerini kalabalığa izletti. İnce, görüntülerde Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Bir partinin başkanı doğal cuhurbaşkanı adayıdır” ifadelerini kullanırken, bir diğer ifadesinde ise “Ben daha önce de söyledim şimdi de söylüyorum. parti başkanından cumhurbaşkanı olmaz” ifadelerini kullanıyor.

Videonun devamında ise Erdoğan’ın yüzde 52 ile cumhurbaşkanı olduğu seçim sonrası Muharrem İnce’nin yaptığı, “Adam yüzde 52 almış, ‘neden 55 almadım’ diye tartışıyor, sen rezil olmuşsun, hezimete uğramışsın, ‘bunu tartışırsak AK Parti’nin üstünü kapatırız’ diyorsun. Böyle bir kafa olur mu? İktidar olamamanın sebebi bu. Bu soru bir takım yöneticilerinin kafasında varsa yazık, bu kafa iktidar olamaz. Yüzde 52’yi araştırıyor, ‘neden 57 değilim, 58 değilim’ diye tartışıyor. Sen ‘14 parti bir araya geldik’ diyorsun. 38 almışsın, yenmiş seni.

Her seçimde yenmiş seni, çıkmışsın yenmiş, çıkmışsın yenmiş, çıkmışsın yenmiş, yenmişte yenmiş, yenmişte yenmiş. Meydan okuyor, ‘birinci çıkamazsam istifa ederim, sen edebilir misin?’ diyor. Sen böyle bir ortamda yenilgiyi tartışmak yerine, ‘gel bunu tartışalım’ diyene ‘AK Parti’nin içindeki tartışmayı gölgelersin’ diyorsun. Yok ya derler adama. Bu ayıp, bu düşüncede olan birisinin iktidar olması mümkün değil, 250 sene de iktidar olması mümkün değil” ifadeleri yer aldı.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir